Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 188 (Preparations for the Marriage of the Lamb)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.2 - ВЕЛИКИ: АЛИЛУЯ! В НЕБЕТО (ОТКРОВЕНИЕ 19:1-10)

3. Препарати за сватбата на агнето (Откровение 19:7-10)


Голямото покана (v 9): Прокудени на остров Патмос, патриарх клозет дъх слушаха словата на съобщение на ангел. По-голямата част от какво е видял, чува и писа отиде отвъд човешките си разбиране. За ангел диктува на пророк, следователно, резюме на специалния си съобщение в един силен изречение: "блажени са тези, които са призовани да на сватбената вечеря на Агнето!" (Откровение 19:9)

Така че клозет ще разбират дълбочината на обещанието, ангел го увери, че тази огромна обещават съдържа думите на Бога, че директно е преминала от устата Му (Матю 4:4). Думите му са пълни с мощност, истината и комфорт.

Голямата, мистериозна думата "благословен" се появява осем пъти в книгата на откровение (Откровение 1:3; 14:3; 16:15; 19:9; 20:6; 21:24; 22:7, 14). Ние ще направим добре, за да учат, да вярват и живеят тези благословии от край време. По този начин, ние ще изпитате богатството на тези прекрасни обещания. Думата "благословия" съдържа различни прояви на Божията благодат: осветена е благословен и надарен с пълнотата на Бога (Ефесяни 3:16-19). Въпреки всички страдания, той живее в вкусно радост и наслада на Святия Дух (Филипяни 4:4). Той може да бъде горд от своя Господ (1 Коринтяни 1:30-31), и е достоен да живеем с Него и за Него (1 Коринтяни 2:9-10). Благослови тези общение с наслада на масата на Господа (Пс. 23:1-6; Клозет 10:27-30). Мира и добрата воля на Бога ще бъде върху тях (Лука 2:14).

За ангел думите увери клозет всички на име аспекти на непрекъснат щастие и още много други, ще се реализира в онези, които са поканени на сватбената вечеря на Агнето.

Исус описва с абсолютна яснота специална покана за брака на сина на царя (Матей 22:2-14). По този начин, Той разкри шокиращия факт, че тези, които първоначално са били поканени дойде с въпр извинения, и не са готови да дойде. Но жалките и недостойни, грешници и чужденци, обърна прекъсване и гладни, с удоволствие прие поканата на царя. Затова, Господ каза: "Мнозина са призвани, но малцина са избрани".

Какво е специално за на сватбената вечеря на Агнето? (v 9): Тя остава една незаслужено чест за всеки покани гост, че син на Бога, за благото на неговото страдания и смърт, го приканва да седне на масата с него и баща си. На греха, отделени е отишло, погасява, изличи от агнешко на Бога. Няма нищо по-отделя сащ от бащата, син, и на Светия Дух. Ние имаме привилегията да седнат на масата с всичките светии, с Авраама, Моисей и Исаия, с Петър, клозет и пол (Матю 8:11; 26:29).

Ако някой трябва да питате го какво ще бъде да ядат на сватбената вечеря на Агнето, ние ще се напомни на Пасхален агнешко, който бе печени и изцяло изядени от всяка фамилия. В началото на Господа вечеря, в рамките на фона на тази Пасхален наредба, Исус му каза: "Да, яде; това е Моето тяло! - Напитка от него, всички вас, тази, Моята кръв!" (Глава 26:26-28). Какво ние спазвайте на земята за запалените свещи, във всички реалност, завършени в небето. Агнето, което бе предложено за нас ще живеят в САЩ и напълнете цялата си църква в себе си (Клозет 6:53-58; Колосяни 2:9-10). Тя не трябва да направите с изваял чудесни удоволствията в Господа вечеря, като мюсюлмани представете си техния рай за, но на реализацията на декларация на вяра в Исуса високо жречески Молитва: "И на славата, която сте ми даде I са им, че те могат да бъдат едно точно както ние сме един: I в тях, и ви в мене; че те могат да се правят идеално в един." (Клозет 17:22-23)

На това място във видението на Клозет картината на невястата на Агнето се е превърнал в покана за брак гостите. Без съмнение и в чисто логически начин, булката и младоженецът са коренно различни и е различен от този на гостите, поканени на сватбата. Но виждал духовно, и двете имат същата като тяхната цел - пълното обединение на Божият Агнец с любимата си. На разположение на гостите изпитват същата благодат на булката, за да бъде вечно обединена с Бога и Неговия Син (1 Клозет 4:16). Единство с Исус и Неговия Отец е истинската причина за щастие и блаженство на светиите.

МОЛИТВА: Господа Исуса Христа, ние ще се поклонят себе си, защото ви предоставя сащ, по време на земните Господа вечеря, за да ям тайната на тялото ви и да пие тайната на вашия кръв, така че да можете да живеете и си сътрудничат със сащ за прослава на вашия светия име. Благодарим за вашата любов, си саможертва и ваше духовно съюз със сащ. Помогне много на покани гостите да стане съединени с вас. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какво вашата покана на сватбената вечеря на Агнето на Бог на небето означава за вас?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:45 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)