Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 178 (The Command to Carry out Judgment)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 6 - ВАВИЛОН НА БЛУДНИЦА И НА ПОКЛОНЕНИЕ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 19:10)
ЧАСТ 6.1 - СЪДБАТА НА БОГА НА БЛУДНИЦА ВАВИЛОН (ОТКРОВЕНИЕ 17:1 - 18:24)

8. Команда за извършване на преценка (Откровение 18:6-8)


ОТКРОВЕНИЕ 18:6-8
6 Се завърне на точно както тя се завърна, и да възстанови я двойно, тя не, и според нея произведения. В купа, която тя смесени, разбърква се, за да я двойно. 7 Обаче много тя славеха себе си, и се развива безогледно, така че много да й на мъченичеството и траур. За тя каза, че в сърцето й, "АЗ се облегнете на кралицата, и не съм вдовица, и по никакъв начин няма вижте траур." 8 Затова в един ден й язви ще дойде: смърт, траур, и настана глад, и тя ще бъде напълно изгорени с пожар; Защото Господ Бог, който е оценяван й е силна.

На глас от небето разрешава на пророк клозет да чуете принципа зад Вавилон на смъртното наказание (Откровение 18:6-7а): язвата й по същия начин тя вървеше трудно можете!

Това съдебно решение сума на заболяването в правото на нехристиянскиотмъщение? Не! Христос също са били взети наказание на Вавилон върху себе си със своя заместническа смърт (Лука 23:34; Римски 3:23-24; 1 Клозет 2:1-2). Но великата блудница (или на силен град) не искате да се чувстват дългове на кротък спасител. Тя отхвърли Неговата благодат, и е убеден в нейния собствен правдата (Откровение 18:7б). За нейното отхвърляне на Христовия кръст Вавилон трябваше да бъдат наказани според собствения си неправеден работи. Който отхвърля Божията благодат спадне до развалите току-що направената чрез собствената си праведната съдба (Римски 2:1-11; 1 Клозет 1:8-10; Евреи 4:12-13ос ).

На глас от небето не командване на църква на Исуса, за да търсят отмъщение само по себе си. По-скоро, Бог упълномощен врагове на Вавилон да изпълнява решението си. И двете коравосърдечен синагога и житейската църква ще се срещне с бога на съдебно решение.

Тъй като курва на Вавилон, на големия град, не само грях против себе си и Бог, хулеха му и неговата агнешко, но също така и изкушени и пълни пред несметен брой невежа и наивни хора с й антихрист омраза, съблазнителка трябваше да носят двойно наказание: и двете собствена, и че тези тя изкушени (Откровение 18:6). На сатанински елексир тя е предложил нагоре в своя златен бокал, този микс на смъртоносните отрова и вечен истината, тя ще в края, два пъти напитка на себе си. Който пие чаша вода смесени с няколко псалм на цианид почина незабавно. Вечния съдия, следователно, ще точно от всички онези, които "смесени религии" душите на църква членове, които са умрели питейна техните синкретична се разбърква.

На глас от небето разкри също на депортирани патриарх на корен квадратен от Вавилон на греха - й самостоятелно прослава! Градът е станала известна, бе надутите с богатство, и е имал привлече изпълнители, шарлатани, имотно състояние преброители, учени и научили мъже. Мислела си тя бе жизнена връзка към света, на мозъка на човечеството, вратата на боговете и спиртни напитки, източника на богатството и победа над всички врагове. Вавилон бе счита непревземаема.

Кралят на този град веднъж съветниците: "Всичко това I са създадени от моите силен мощност!" (Даниел 4:30) І седнете фирма в стойката. Никой не шейкове престола си. Всички мъже чест ми. Аз съм Господ на живот и смърт. Всички мъже ми обожават богове. Който не се поклонят им ще бъде изгорен до смърт (Даниел 3:1-27). Милиони на духовните деца са родени ми в света. Моят идеи подобряване на хората. Аз ще позволи № края- на- на -световната сценарий да възникнат. АЗ няма да спре … І живея! Аз ще имат № упадък, но водят до недостигнатите височини.

аз екзалтация е грехът на Сатаната. Смирението е тайната на Христос! Гордостта преди есента! (Притчи 16:18) Който се слави и хвали собственото самостоятелно е сляп за реалността. Всеки, който държи здраво на трона или директор на седалката се намира в съперничество кротък Божият Агнец, който е дал всичките честта, която му дойде да го върне при баща си, и които се предали всички Свои решения за Него (Клозет 4:34; 5:19-22, 41-44; 14:19). Много мениджъри, президенти, епископи и кардинали живеят с невероятна самозаблуда. Който не признае Всемогъщия Бог като мярка за живота си (Матей 5:48), се измерва с други мъже, и вярват той е по-добре, отколкото те са. Пред Бог, обаче, ни гордост е разбит (Исая 6:5-7) и нашата арогантност умира. Вавилон е живял далеч от Бога, и се гордее в гордостта като балон, готов да се пръсне.

Горд човек иска да покаже на другите своите постижения, и може да се похвали от тях. Но всеки, който се гордее също така прекарва! Плътно охолството дойде като резултат от възприема трудно лични инвестиции, или саможертвата на предците. Човек иска да се наслаждава и ще покаже какво трябва. Колко бързо хората да говорят за "икономическо чудо", предизвикана от собствената си постижение. Рай на земята изглежда да размахва новобогаташ отдалеч - рай без Бога!

Показателно е, намесата на Франция думата "Бог" е бил улучен от проект в преамбюла на Съединените щати на Европа. Конфедерация от държави иска да остане сам, а не в Бога. Днес Вавилон е навсякъде! Но решението на Бог над горделиви, безбожни правомощия неизбежно ще дойде. Агония и плач очакват всички, които съзнателно отхвърлят или хули Бога чрез себе си екзалтация! Те може да допринесе включват някога толкова много мирни, изграждане на защитни щитове срещу оръжия от въздуха или от морето, или контрабанда в шпиони, за да бюст терористични организации в други страни. Бедствия ще дойде върху тях в един ден (Откровение 18:8).

Откровение на Клозет говори за язвите, смърт, мизерия, глад и огън над всички тези земи, които разчитат на оръжията си, ръководството кадрови, учени и астролози (Откровение 18:8б). Който не разчитат само на Бога и Неговата Агнето, обаче, се губи.

На готовност на фона на тази визия са войни, язви, унищожаване и обезлюдяване, готов да избухне над безбожните и арогантен държави, църкви и синагоги. Който се отклонява от Всемогъщия Бог трябва да страдат от факта, че само той е силният! Цялата сила и мощ принадлежи към Него. Елохим е елементарна сила, която живее в Отца, Сина и Светия Дух. Който не влиза в тази Света Троица (Клозет 17:20-23) обявява собствената си преценка и се прави враг на Всемогъщия. Изглежда немислимо, но истината е горчива реалност - заслепени хора се обръщат спасението Христос извърши за тях! Те презират граждански права Христос, натрупан за тях от Отца. Техният екзалтация ги е заслепил с мощен Божията истина (Клозет 8:42-44). Източник и основоположник на гордостта им ги привлича към пътя му и преценка (Матей 25:41). Те с готовност се съгласи негово ръководство (Матей 23:37-39).

МОЛИТВА: Небесният Отец, ние сме хора са станали надменен и арогантни, като си мисли, че ние са независими, докато в действителност ние сме потъване по блатата на греховете. Вашата съдебни решения падането на всички онези, които отхвърлят спасение на Христос и не разберат, че пожар, Бомби, епидемии, глад и смърт са изчакване за тях поради тяхното неверие в техните само спасител. Амин.

ВЪПРОС:

  1. Какви са на пъкъла, ще нападение срещу онези, които отричат Христа спасение?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 09:21 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)