Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 074 (The Immense Number of Those Called out From the Nations)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 3 - ЦЪРКВАТА НА ХРИСТОС И ТРОМПЕТ СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ (ОТКРОВЕНИЕ 7:1 – 9:21)
ЧАСТ 3.1 - Църквата на Бог и Неговите агнешко От синовете на Яков и народите (ОТКРОВЕНИЕ 7:1-17)

3. Огромен брой на онези, които са призовани От na стоящи пред престола на Бога и пред Неговите Агнето (Откровение 7:9-17)


ОТКРОВЕНИЕ 7:9-10
9 След това видях, и ето голямо множество, които никой не можеше да изброи, от всеки народ и на всички племена, народи и езици, стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи, с палмови клони в ръцете си. 10 те викаха с висок глас, казвайки: "Спасението бъде на нашия Бог, Който седи на престола, и на Агнето!"

След като Джон е получил уверение, че пълния номер на Христовите последователи от Израел ще бъдат запечатани, ангел от Господа му отвори очите, за да видите едно чудо. Стоейки пред престола на Бога и пред Агнето стоеше неизмеримо голям брой свидетели от всички народи. Те искаха да видят те обича, за които са претърпели. Те искаха да му благодаря, и да Му се покланят, защото Той ги обичаше първата, и принесе Себе Си за тях.

Да се опише, които избрахме, са в Откровение за втори път в съвременните условия: Там стоял голям брой "От всички 193 държави, 12 племена, 11 874 души групи и 6578 езици"* (Откровение 5:9; 7:9; 11:9; 13:7, 14; 17:15). В световен мащаб на този израз съответства на тайната на Църквата на Исус Христос в последните дни. Евангелието е било взето от отделни лица, медии, книги, касети, радио, телевизия и интернет за всички различни групи хора на земята (Откровение 14:6).

* Тези цифри съответстват на най-новите статистически данни.

Нито един човек не трябва да остане заключена от спасението оферта на Бога и Неговата Агнето. Всеки трябва да има възможността да чуят Евангелието,, че той може да получи или го отхвърлят. Световната мисия се намира в ръцете на Агнето кротки на Бог, така че чрез вяра, любов и надежда Неговото царство може да се реализира в тези, които принадлежат към Него.

Визията на Джон не се ограничава само до близките околности в Мала Азия, или на дванадесетте племена на Израел. Тя обхваща цялото човечество. Нашият Бог иска всички хора да бъдат спасени. Неговото желание няма да се реализира, обаче, защото не всички хора искат това, което Бог иска. Не всички хора искат да се отворят за любовта на Бог и да се дава безусловно към Него.

Свидетели на Отца и Сина носели бели дрехи като знак, за да покаже, че сами по себе си, те не са безгрешни светии. Те бяха оправдани само по благодат, и като знак на тяхната обосновка са получили дрехите на правдата.

Свидетели на Агнето дълги палмови клонки в ръцете си, като знак на победата си, подобно на начина, по който те се връчват на победителите от спортни събития. Те бяха най добрите сред тези, които са "призовани" и получи специално място до Бога в тронната зала на небето. Те не са станали победители от собствената си сила, но се е случвало, че силата на Христос идва до завършване на тяхната слабост (2 Коринтяни 12:9-10).

Свидетел на Победоносец: Масите на тези, които колективно са обладани от духа на Хитлер и пропаганда на Гьобелс извика: "Sieg Heil! Sieg Heil! "(Да живее победата!) И все пак не следват крайната победа, но пълно поражение. Не дойдоха добре, но катастрофа ... в световен мащаб бедствие!

Победителите в тронната зала на небето, също имаше само едно изречение на устните им. Те искаха да говорят роди своя собствена изповед. Те се отрече и честта да даде всичко Този, Който седи на престола и на Агнето. Те викаха със силен глас един значителен, вечно валидни вик: "Спасение на нашия Бог, Който седи на престола, и на Агнето" С тези думи те не превъзнасям тяхното собствено спасение, но призна произход: Бог и Неговата Агнето!

Тези избраните е учил, признава, опит и страда реалността на спасението в Библията. Те стояха пред престола на Всевишния живото доказателство на възкресението на светиите. Те бяха съдени в огъня на преследването. Тяхното съществуване е знак за реализацията на спасението в смъртните мъже. Те са плод на страданията на Христос. Тяхната вяра е победата, която е победила света.

МОЛИТВА: Благодарим Ти Небесния Отец и увеличите Вашият кротък Агнето, защото смъртта му донесе плод, който надминава всяко разбиране. Никой не може да разчита на броя на тези, които паднаха на колене пред Вас и Вашето Агнето. Те нямаше какво да каже или да даде показания различни от вика: Спасението е извършена от вас, които седне на престола и от Вашето Агнето. Ние също плачат същото изявление радост и.

ВЪПРОС:

  1. Напишете и поддържа от сърцето на резюме на показанията на множеството вярващи?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 09:19 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)