Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 064 (The Fourth Seal)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 2 - ИНТРОНИЗАЦИЯТА НА ИСУС ХРИСТОС (ОТКРОВЕНИЕ 4:1 - 6:17)
ЧАСТ 2.3 АГНЕШКО НА БОГ СЕ ОТВОРИ СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА (ОТКРОВЕНИЕ 6:1-17)

4. Четвъртия печат: ездач на блед кон (Откровение 6:7-8)


Защо смъртта е дал толкова много мощност? Защо Божият Агнец позволи такова мащабно разрушение?

Ние не трябва да забравяме, че не е Агнето, което причинява, изпраща или изпълнява тези катастрофи. Напротив, безверие, както и отказ на Агнето и си завършен изкупление е достигнал такава крайна опозиция, омраза и богохулство, така че Исус не е вече в състояние да защити и спаси всички от тези хора. Той трябва да даде, че хората се унищожат взаимно и жънат плодовете на своите копнежи (Роман 1:18-32).

Омразата на фундаменталистите на различните религии срещу разпнат Божият Син се увеличава. Освен това, комунистите се борят срещу Бога и Неговият помазаник. Дух на бунт в Русия и Китай все още не е умрял (Псалм 2:1-3).

Но не само безверието и отхвърлянето на Агнето от народите, Израел и различните религии викат високо небето, но също така и егоизма на богатите пъпки по брутален начин. Богатите нации милостиво дари заеми на пари като милостиня на бедните страни, но в същото време безогледно използване на ресурсите депозити от Третия свят. Богатите туристи лежат голи по плажовете на ислямската, индуски или будистки страни и се чудя, когато членовете на тези религии изплюе пред тях. Холивудски филми се заема за телевизионни мрежи по целия свят, така че почти навсякъде извратен секс и филми престъпност може да се види на екрана на телевизора.

Но къде може да прочетете в нещо новини хартия за гнева на Бога или за помирение, постигнато от Негово Агнето? "Добрите новини са лоши новини", заяви репортер, "те не се продават!" Нашето общество се превърна в плитки, повърхностни и пол ориентирани с помощта на безброй рекламни спотове. Безразличието на тези, които работят на поточна линия, напрежението на пътуващите и яростта на тези, които се задържат в задръстване, не водят до покаяние и вяра.

Увеличаване на Колективния мания: невъобразимо богат решение от смъртта на една четвърт от човечеството могат да бъдат свързани с демоничните грехове във времето преди Потопа, когато свръхестествени същества дойдоха в човешките дъщери (Битие 6:1-6) . Според доклад се казва, че в Египет има бракове между жени и джиновете (раса на свръхестествени същества). Животът в този свят не е толкова плитко, както понякога изглежда да бъде точно както няма области на вакуума в атмосферата, но въздушния поток нагоре и надолу също няма човек без всякакъв контакт на Бога или на спиртните напитки. Лутер е трябвало да се каже, "Човекът е като магаре. Той е яздени от Бога, или от Сатана, но така или иначе, ездачът винаги е на гърба си."

Ездач на бял кон може да е отровен от негов анти-християнски дух, който е ефективен при култури, философии на живота, и държави, толкова много мъже с идеите си, електроцентрали и програми с резултат от колективна измама: Мъжете смятат, че те са добри, интелигентни и способни да постави света на своята мизерия. И все пак, ако отделни лица или групи от мъже показват Бога и Неговото Агнето вратата по такъв начин, анти-божествените духове натиснете задната врата. Божият гняв над колективната мания на масите и техните измамници е по-голяма, отколкото ние знаем. Които обичат Агнето не винаги осветиш и славата на Отца, но се надява, при мъжете, политически партии или спиртни напитки, или се кланя силата на мамона, ще се превърне във враг на Бога, за които се прилага следното казва:

Мелници на Бог мелят бавно
но те фино се смила;
това, което той не успее да направя, защото търпението му,
той по късно ще направи с тежестта!

Божият Агнец Уейтс за Покаянието на човека: Исус команди смъртта чрез на четвъртия пазител трона да тормозят на демонизиран общество, така че чрез на немислимо катастрофа на смъртта на 4то на човечеството, оцелелите се събират умовете им, да преосмислим, коленичи надолу преди Бог и Неговата Агнето и да се трансформират в образа на Агнето. Голямото решение не е решение за унищожаване, но позволява на мъжете да се покаят и да вярват в Бог. Но кой ще се вслуша в гласа на Бога в Неговите съдби? Кой ще се върне и да се покаем с цялото си сърце?

Ангелът на Господ разкри, Джон, че умира и убиване на толкова много хора от четири различни псалм на Бога (войни, глад, мор и диви животни) ще бъдат приведени върху човечеството, тъй като тя вече е била разкрита на пророк Езекил много ясно ( Езекиил 6:11-13, 7:14-15; 33:27).

Войните на изтребление, Първа камшик от Бога: Войната е не само като последна инстанция политиката, но това означава в същото решение от Бога. Войните не само да унищожи къщи, страни и култури, но особено на героите на войниците. Това не е просто нещо, за да убият други хора! Поради наличието на оръжия глобалното разрушаване и унищожение е станало възможно в днешно време. Ядрена бомба при Хирошима през 1945 г. предвестник на революцията, чиито последици все още са неизчислими. Разширено водородни бомби, неутронни и кобалт потенциал за унищожаване на човечеството, така че не само една четвърт от човечеството, но цялото човечество заедно с цялата флора и фауна може да се погасява няколко пъти. Ние живеем в средата на апокалиптична епоха и няма да го разберат.

Съвременните газови оръжия: През Първата световна война големи количества газ черупки са били използвани. Опустошителните им оставили дълбок шок върху отговорните сили с такива инженерство системи, така че по време на Втората световна война всички участващи военни системи се отдръпна от ужасното оръжие на пълзящи отровни газове. Джамал Абд ал Насър, обаче, които се използват газови оръжия в Северен Йемен. По същия начин Саддам Хюсеин използва тези оръжия срещу нахлуващите ирански войски и срещу бунтовния кюрди. Въпреки че Саддам е в състояние да донесе Хомейни на коленете си с него, той не посмя да използвате тези тествани за работа в полеви условия газови черупките по време на американската операция "Пустинна буря" през 1991 г. срещу войските на САЩ и срещу Израел. От този момент инспекторите на ООН търси подземни заводи и арсенали на Саддам да не се ползват. Също така използването на американските ракети в Либия не е допринесъл много, за да се спре подземен производството на отровен газ или дори да унищожат съоръженията за него. Власт полудели арабски диктатори се усмихват и да чакаме.

Биологичните оръжия: през Втората световна война експерти II на съюзническите сили, развити биологични оръжия на отдалечен остров шотландец земя, така че да покрие чрез смъртоносни бактерии промишлени центрове като областта Рур, Рейн Майн триъгълник или Велика Щутгарт със саван. Тези биологични оръжия, които следва да бъдат освободени от спрей резервоари, монтирани на въздухоплавателни средства не са били използвани. СССР също голям арсенал от биологични оръжия, чиито неадекватна работа и съхранение води до обезлюдяване на големи площи в Централна Азия.

Каква зловеща безразличие и безсърдечие, с която хората в днешно време се говори за възможността за геноцид и унищожението на цели народи! Варварско престъпление на Хитлер срещу евреите е само маркирани прелюдия на предстоящите дори големи катастрофи.

МОЛИТВА: Небесни Татко, ние увеличаваме и ви благодаря, защото някои от слугите Си Ти продължи в средата на разкъсване бомби. Смъртта няма право или власт над тези, които са под твоя защита. Помогнете ни да се прибегне в и сина си, че можем да изпълним нашите духовни задължения дори и в долината на сянката на смъртта.

ВЪПРОС:

  1. Как смъртта ни атакува чрез модерни войни

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on February 27, 2013, at 08:57 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)