Waters of Life

Biblical Studies in Multiple Languages

Search in "Bulgarian":
Home -- Bulgarian -- Revelation -- 213 (A New World Comes)
This page in: -- Arabic -- Armenian -- BULGARIAN -- English -- French? -- German -- Indonesian? -- Polish? -- Portuguese -- Russian -- Yiddish

Previous Lesson -- Next Lesson

ОТКРОВЕНИЕ - Ето, ида скоро!
Изследвания в Откровение на апостолите
КНИГА 7 - ДА, АЗ СЪМ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! (ОТКРОВЕНИЕ 19:11 - 22:21)
ЧАСТ 7.5 - НОВИЯ СВЯТ НА БОГА (ОТКРОВЕНИЕ 21:1-8)

2. Нов свят излиза в (Откровение 21:1)


На края на нашето земята: Сам Исус беше пророкува, "небето и земята ще преминат, но моите думи няма да преминат" (Матю 24:35). На земята трябва да премине далеч е клозет известен също и вече е признал по-рано. Той, като видя визия за това, Той не описват как небето минава далеч с много шум и елементите на земята се стопява с пламенни топлина (2 Петър 3:7-13 автоматично ), но той споменава само в подчинен клауза, с помощта на колонковите свръзки напрегната, че небето и земята вече преминаха и бяха заменени с нови и по-добър свят.

Ние трябва да се покаят, защото това е и наша вина, че трябва да унищожи създателя си красива и прекрасна земя. Досегашния му земята е пълна с мъдрост, Божествения порядък и принципите, по най-добрия начин. В него е създадена на живо действа с голяма сила. Той е създаден на светлината на слънцето и води до студенината на зимата, треви, цветя, плодове, животни и мъжете с голямо разнообразие. Въпреки това, човек не се запази на земята, на което е възложено да го (Битие 1:28-29; 2:8.15), но развалиха добре. Той е убил собствения си брат (Битие 4:08; Матей 5:21-25; 1 Клозет 3:15)! Фактът, че днес на въздуха и океаните са отровени и замърсени от промишленото замърсяване и на отпадъчните води от градовете е само външна индикация за активно нашата корупция. Пренаселеността на земята и модерни технологии умножете днес нечестието на хората, която е била по време на работа, откакто.

Старият свят е безнадеждно корумпирана и узрели за решението. Няма смисъл за демокрация или нов световен ред. Някакви планове за подобрения са като утопични мечти и илюзии, че ще се спука. Следователно Бог и Неговата Агнето реши в края на предишните космоса, така че да се даде път за нова, по-добре, свято и вечно същество. Въпреки това, на почивката чрез на новия свят остава плод на изкупителната смърт на Христос и силата на Светия Дух.

Клозет трябваше да гледам как старата, добра земя почина, как тя престава да съществува и изчезна без следа, но апостол на Христос не съжалявам за миналото, тъй като той призна преди, "Не любете света, нито нещата, които са в света. ... И светът отминава, и неговите похоти, а оня, който върши Божията воля, пребъдва до века" (1 Клозет 2:15 А.17).

На изчезване на море: Клозет даде показания само един аспект от неговата визия за края на света и разработване на нови, "море няма да съществува по-дълго!" вероятно ще, той не означава, че няма да има вода в нови създаването, ако той ще съществуват без роса облаци, дъжд, бистри потоци, реки и океаните. Напротив, Учени 2000 години мисълта на земята опира в на море, който го носи. Души бяха страхувам се, че в нереализирани дълбочини на това море чудовища и демони не неприятности и отново и отново се появиха и отиде на сушата (Откровение 13:1) Така, че да не повреди между народите. Във всеки случай, на нови земята не останалата част на бесът притежавано море, тъй като сатана и неговите последователи ще пострадат вечен болка в огненото езеро. Новият земята се намира сейф в ръката на своите спасител (Клозет 10:27-31).

МОЛИТВА: Нашите пациента баща си на небесата, ние се чувстваме се срамува и ние се оплаквам защото нашата земя е доминиран от жестока войни, епидемии смъртоносният щам, и надменност на самостоятелно търсещи убежище, създавайки омраза и бушуват с безнадеждност и се страхуват. Милиони хора умират от глад и бедността, Докато богата живеят в лекота и комфорт и влиянието на нечистите духове в множествата нараства. Простят На нас ни нарушения и нашите небрежността за бедните, и прогласете ни за по-добро бъдеще, което е напълнен с гратисен период на вашия милост. Амин!

ВЪПРОС:

  1. Защо да не апостол клозет запис "не желали света нито неща в света"?

www.Waters-of-Life.net

Page last modified on June 28, 2013, at 11:03 AM | powered by PmWiki (pmwiki-2.2.140)